Etusivu Tuotteet Hinnasto Tilaus HuiviTori Yritys Kuvagalleria

                                  

Vidylia Trading on raumalainen maahantuontiyritys, joka länsirannikon merenkulun perinteiden ja vanhan purjelaiva-aikakauden nostalgisessa hengessä tuo maahan laadukkaita tuotteita merten takaa.

 

Vidylia Trading kantaa myös globaalia vastuuta. Siksi lahjoitamme osan tuotostamme Unicefin maailman lasten hyväksi tekemälle työlle. Olemme vakuuttuneita siitä, että entistä useammin myös kuluttajat haluavat tehdä tuotevalintoja, jotka edistävät kestävämpää kehitystä.

 

Luotettavuus sekä ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu ovat laadukkaiden tuotteiden ohella keskeinen osa toiminta-ajatustamme.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 Sivun lopussa yhteydenottolomake.
 

 

 

 

 

Vidylia maahantuo ja edustaa yksinmyyntioikeudella Erdenet Cashmere –nimisen mongolialaisen tekstiilivalmistajan laadukkaita villatuotteita (lampaan, kamelin ja kashmir-vuohen villa) Suomessa. Korkealaatuiset materiaalit ja tuotteet sekä luotettavat toimitukset ovat Erdenet Cashmeren ja Vidylian välillä luoneet ainutlaatuisen yhteistyön.

Tarjolla on valikoima puhtaasta uudesta, luonnonmukaisesti tuotetusta lampaanvillasta valmistettuja peitteitä ja shaaleja. Kaikilla peitteillä on Woolmark sertifikaatti ja langoissa on käytetty luonnonmukaista väriskaalaa.  Tilaa nyt tarjolla olevista väreistä tai luo oma värimaailmasi yhdistelemällä asiakkaidesi toiveiden mukaan villavärimallien pohjalta toinen toistaan kauniimpia villashaalikokoelmia.

Erikoisväri-tilaustuotteista vähimmäistilausmäärä on 18 shaalia tai peitettä / malli ja väri. Valmiista väriyhdistelmistä voit tilata pienemmänkin määrän ilman vähimmäistilausmäärää.

Erikoisväritilauksen toimitusaika on noin 2 kk.
Varastosta löytyvillä tuotteilla noin viikon toimitusaika.

 

- Lampaan villa, värikartta -

 


 


 

 

Puhtaan uuden villan lisäksi saatavilla on suloisen pehmeää ja lämmintä Kashmir-villaa, jonka luonnonläheisistä väreistä voit tilata juuri sellaisen väriyhdistelmän, kuin itse haluat.

Erikoisväritilauksen vähimmäistilausmäärä on 18 shaalia tai peitettä / malli ja väri. Erikoisväritilauksen toimitusaika on noin 2 kk.

 - Kashmir värikartta -
 

 


 

 

         
 

Jälleenmyyntiin on tarjolla on myös raikkaita puuvillaneuleshaaleja, joista ei ole vähimmäistilausmäärää. Varastosta löytyvillä tuotteilla noin viikon toimitusaika.

 

 

 

 

 

 

Ryhdy jälleenmyyjäksi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


 

 


Y-tunnus: 2087701-0

 


Vidylia Trading © 2015